PALAUTUS JA REKLAMAATIO

Kaikki Image clothing Oy:n verkkokaupoissa myydyt tekstiilit valmistetaan erikseen jokaisesta tehdystä tilauksesta, eikä tilattuihin tuotteisiin ole palautusoikeutta. Käyttäjä sitoutuu valitsemaan huolellisesti oikean koon jokaiselle tilaamalleen tuotteelle. Kokotaulukko löytyy jokaisen tuotteen sivulta.

Jos käyttäjä katsoo tuotteiden olevan viallisia tai puutteellisia, hän voi tehdä valituksen image clothing Oy:lle ottamalla yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@image-clothing.fi. Image clothing Oy voi vaatia viallisen tuotteen palauttamista toimittajalle vikojen todentamiseksi ja tuotteiden laadun parantamiseksi. Image clothing Oy korvaa viallisen tuotteen lähettämällä käyttäjälle uuden tuotteen.

PALAUTUSOSOITE:

Image clothing Oy, 
Vetokuja 1C, 2 krs.
01610 Vantaa

ONGELMATILANTEET

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen info@image-clothing.fi. Ilmoitus virheellisestä toimituksesta tai viallisesta tuotteesta on tehtävä 14 päivän sisällä tuotteen vastaanottamisesta.